Aalborg Kommune, Senior og Omsorg, udbyder opgaven for levering af mad i kommunen til hjemmeboende ældre, kommunens plejehjem samt til en række botilbud på det sociale område. I den forbindelse ønsker Aalborg Kommune en dialog med markedet forud for udarbejdelsen af udbudsmaterialet.

Extended TitleUdbud af levering af mad fra Madservice Aalborg
Extended Description

Aalborg Kommune, Senior og Omsorg, udbyder opgaven for levering af mad i kommunen til hjemmeboende ældre, kommunens plejehjem samt til en række botilbud på det sociale område. Den nye kontrakt forventes at skulle være implementeret senest d. 1. juli 2024.Udbuddet forventes gennemført efter udbudslovens afsnit III (light-regimet).Aalborg Kommune, Senior og Omsorg, er interesseret i at komme i dialog med mulige leverandører med henblik på at indsamle viden om eksisterende leverancetilbud på markedet og for derigennem at kunne tilrettelægge det kommende udbud bedst muligt samt tiltrække et interessant leverandørfelt. Det er vigtigt for Aalborg Kommune at en kommende leverandør af transporten og leveringen af den kommunale madservice forstår og samarbejder omkring målgruppen.

Publication Date2024-01-05
CountryDenmark
Procurement StatusFuture
TypeNot applicable
Contract TypeServices
Award CriteriaNot applicable
Value25000000
OrganisationAalborg kommune
Attention OfThomas Søndergaard
AddressBoulevarden 13
TownAalborg
Postal Code9000
Phone+45 99313131
Class Code55521100
Class DescriptionMeals-on-wheels services
SourceOffice for Official Publications of the European Communities - Tenders electronic daily (Ted)

Related Procurements

Mariagerfjord Kommune anmoder markedet om informationer, omkring mulige systemer til Mobile Device Management.
View more
Udbud af rammeaftale om indsamling, transport og håndtering af affald. Aftalen dækker universitetets tre drifts- og serviceområder, som er Frederiksberg +, Nørre og Søndre City
View more
Amgros er et interessentskab med de 5 regioner som interessenter og gennemfører løbende en række udbud af lægemidler med henblik på at forsyne interessenternes sygehusapoteker med lægemidler.
View more